De woningen van Kade Zuid

Alle appartementen zijn uitverkocht.

fase-2-kade-zuid-woningtypes

Wonen aan de IJsselzijde

UITVERKOCHT

Aan de IJsselzijde komen 68 appartementen verspreid over 3 aan de IJssel gelegen bouwblokken (BLOK A, B en C). De appartementen zijn er in vele variaties van 3 kamer-appartementen t/m 5 kamer-appartementen, appartementen met een souterrain en penthouses. Tevens heeft u keuze uit verschillende uitzichten vanuit de appartementen. Zo zijn er appartementen die uitkijken op de haven, de IJssel, het oude Zutphen, de spoorbrug of de parktuin.

 

specials-kade-zuid-nieuwbouw-zutphen

Wonen aan de Havenzijde

UITVERKOCHT

Aan de Havenzijde komen 48 appartementen verspreid over 2 aan de haven gelegen bouwblokken (BLOK D en E). Blok D en E zijn gelegen naast de haven. Blok D is een schitterend appartementengebouw met grote ramen en een chique entreehal. Blok E heeft veel weg van een groot pakhuis. Alle woningen hebben een heerlijk terras of balkon aan de haven of de parktuin. Ziet u zichzelf al zitten op het balkon met zicht op de haven en de ondergaande zon? Een uitzicht dat nooit verveelt!

Duurzaam & comfortabel

De appartementen zijn geheel gasloos en worden ze gerealiseerd met een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Die naast het verwarmen ook de woning een paar graden kan koelen tijdens een warme zomer. Hierdoor zijn alle appartementen heel duurzaam en comfortabel.

Planning

Gestart op 8 maart 2021 Start bouw Havenzijde
Gestart op 8 maart 2021

Start bouw IJsselzijde

Vierde kwartaal 2022

Verwachte oplevering Havenzijde

Tweede kwartaal 2023

Verwachte oplevering IJsselzijde

 

Wilt u meer weten?
Of heeft u andere vragen?
Vul onderstaand formulier in, neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of kom langs in het Infocentrum

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.