Verkoopprocedure

Hoe verder na start verkoop?

Stap 1: Oriënteer u op de website voor uw favoriete bouwnummer(s)

Op de website vindt u alle informatie om uw favoriete bouwnummers te kiezen.

 

Stap 2: Schrijf u in op uw favoriete bouwnummer(s)

Als u uw favoriete bouwnummer of bouwnummers heeft gekozen, kunt u zich inschrijven. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op de website. Het is mogelijk om u voor meerdere bouwnummers in te schrijven, in volgorde van uw voorkeur.

 

Stap 3: Woningen worden toegewezen

Heijmans wijst de woningen toe op basis van eerste voorkeur.

Bij de toewijzing gaan we de bouwnummers toewijzen op volgorde van de opgegeven voorkeuren. U kunt alleen een bouwnummer toegewezen krijgen als u zich daadwerkelijk voor dat bouwnummer hebt ingeschreven.

 

Stap 4: Heeft u een woning toegewezen gekregen

Dan wordt u gebeld door de makelaar. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan ontvangt u een email en komt u op de reservelijst.

 

Stap 5: Gesprek met de makelaar

De makelaar zal persoonlijk contact met u opnemen als u een woning toegewezen heeft gekregen. Er wordt dan direct een afspraak met u ingepland om uw toegewezen woning met u te bespreken.

 

Stap 6: Optie en koop-aannemingsovereenkomst

We gaan er vanuit dat u goed voorbereid bent op een dergelijke grote aankoop en dat het gesprek plaatsvindt. We hopen natuurlijk dat u na het gesprek met de makelaar nog steeds enthousiast bent. U krijgt dan een optie op dit bouwnummer. U kunt zichzelf dan verder verdiepen in de aankoop. Uiteraard kunt u aanvullende vragen stellen aan de makelaar. De optietermijn duurt ongeveer een week. Aansluitend gaan we over tot het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst als u besluit dat het helemaal uw huis is!