Over Kade Zuid

Maak kennis met Kade Zuid. Een exclusief nieuwbouwplan in de vernieuwende woonwijk Noorderhaven in Zutphen. Hier komt een zeer gevarieerd aanbod van luxe appartementen. Iedereen heeft vrij zicht op de haven en vaak kijkt u vanuit het appartement ook nog uit op de parktuin aan de spoorkant. Ultiem vrij wonen. Echt buiten! En dat met de gezellige reuring van Zutphen op loopafstand.

fase-2-kade-zuid-woningtypes

Voor ieder wat wils

Ondanks het feit dat Kade Zuid een gebouw van formaat is,
is het kleinschalige gevoel er wel. Het gebouw is opgedeeld in woonblokken. Ieder met een eigen, statige entree aan
de haven of de IJssel. In totaal komen er 150 appartementen in verschillende groottes en indelingen. Van 2-kamerappartementen tot 5-kamerappartementen. Ook komen er penthouses en Appartementen met een souterain. Zo is er voor ieder wat wils.

Bekijk de woningen →

specials-kade-zuid-nieuwbouw-zutphen

Het mooiste plekje van Noorderhaven

Met de realisatie van de wijk Noorderhaven is de sprong over het spoor gemaakt en ligt het spoor niet langer aan de rand van Zutphen, maar vormt het een levendig middelpunt. Kade Zuid komt op een prachtige plek in deze nieuwbouwwijk. Hier woont u direct aan de Noorderhaven, aan de IJssel en aan een parktuin. Echt ultiem vrij dus. Zonder te overdrijven een plek waar elke dag een beetje als vakantie voelt.

Over Noorderhaven Zutphen →

binnentuin

Geniet in de groene parktuin

Kade Zuid is een bijzondere plek om te wonen. Dat is niet alleen voelbaar in het gebouw, maar ook daarbuiten. Aan de achterzijde komt een grote parktuin van 6.000m² speciaal voor de bewoners van Kade Zuid.

Bij het ontwerp van Kade Zuid is niets aan het toeval overgelaten. Een team van architecten heeft het gebouw perfect laten aansluiten bij de omgeving. Daarbij is het volledig uitgerust naar de woonwensen van deze tijd.

Meer over de parktuin →

Wilt u meer weten?
Of heeft u andere vragen?
Vul onderstaand formulier in, neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of kom langs in het Infocentrum

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.